Țiglă granulată Roca

Tigla granulata

Lindab Roca este un sistem complet de invelitori, dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetari, prin perfectionarea continua a formei tiglelor si a tehnologiilor de acoperire pentru a obtine invelitori cu comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu (vant, ploi sau zapezi), pastrand in acelasi timp aspectul invelitorilor traditionale.

Ai libertate deplina de alegere pentru ca Lindab iti pune la dispozitie cinci profile diferite: Roca Toscana, Roca Madera, Roca Prestige, Roca Serena si Roca Rustica in 10 culori standard si 10 combinatii pastelate.

 

Toscana

Tigla metalica cu acoperire de granule minerale Roca Toscana reprezinta alegerea ideala pentru case cu arhitectura mediteraneana, forma profilului reproducand modelul olanelor caracteristice acoperisurilor Italiei, dar nu numai. Nuantele „dual tone” dau o nota eleganta si romantica acoperisurilor. Aspectul traditional si combinatiile pastelate de culori etaleaza o armonie perfecta cu natura, starnind admiratia tuturor privitorilor.

Madera

Tigla metalica cu acoperire de granule minerale Roca Madera este inspirata de acoperisurile din sindrila, caracteristice cabanelor de munte, fiind alegerea perfecta pentru un acoperis rezistent, in culori sobre.

Prestige

Tigla metalica cu acoperire de granule minerale Roca Prestige combina intr-un mod fericit rezistenta unui acoperis nou cu sarmul tiglelor solzi vechi, innobilate de vreme.

Rustica

Tigla metalica cu acoperire de granule minerale Roca Rustica vine sa completeze gama de profile cu imaginea caracteristica a tiglelor solzi, fiind alegerea potrivita pentru case cu aspect traditional.

Serena

Tigla metalica cu acoperire de granule minerale Roca Serena reproduce intr-o forma inedita modelul tiglelor profilate, fiind modelul potrivit pentru constructii cu arhitectura moderna.