FDY-V U3 Duet proSky

Sunt amplasate în două canaturi suprapuse care le transformă din ferestre superînalte în ferestre uriașe. Canatul superior este, de fapt, fereastra superînaltă (a cărei pivotare se face deasupra liniei mediane) iar canatul inferior este o parte fixă. Sunt singurele ferestre de mansardă de pe piață care răspund cerințelor normei DIN 5034-1 (referitoare la luminatul încăperilor) în condițiile montării pe un acoperiș cu panta cuprinsă între 30°- 43°. Fereastra FDY-V înlocuiește necesitatea combinării pe verticală cu același rezultat: o suprafață vitrată mai mare. în cazul combinațiilor standard distanța între suprafețele vitrate este de 30 cm, în timp ce în cazul acestor ferestre este doar de 15cm.
Mânerul de operare montat în partea de jos a ferestrei superioare permite operarea ușoară. Mânerul asigură și blocarea în două poziții de întredeschis. 
Dotată cu clapeta de aerare V40P cu reglarea automata a debitului de aer. Clapeta de aerare V40P asigură un microclimat sănătos în încăpere și economie de energie termică.
Ferestrele se rotesc în jurul axei mediane până la 160° în vederea curățării geamului exterior.

* Norma se aplică numai pe piața germană.

 

 

Pe acoperișuri cu panta cuprinsă între 25° și 65°.  
Fabricată în sistemul topSafe.
Posibilitatea de a instala control electric.
Pot fi dotate cu accesorii oferite într-o gamă largă de modele și culori.

Caracteristici

  • lemn de pin de cea mai bună calitate, impregnat cu fungicid în vid, apoi lăcuit în două straturi cu lac acrilic;
  • sistem topSafe;
  • mâner de acționare gama „Elegant” montat în partea de jos a ferestrei (asigură și blocarea în două poziții de întredeschis);
  • montajul se face împreună cu rama de etanșare pe acoperișuri cu panta cuprinsă între 25° și 65°;
  • ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite într-o gamă largă de modele și culori;
  • garanție 10 ani.