Ferestre de mansardă FTP-V U3, FTP-V U5

FTP-V U3 – ferestre cu tâmplărie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40P

FTP-V U5 – ferestre cu tâmplărie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40P și geam supertermoizolator

Ferestre FTP-V U3 și FTP-V U5 sunt ferestre bine echipate. Lemn lăcuit în două straturi, sistemul de 3 garnituri de etanșare și clapeta de ventilație V40P cu reglare automată a debitului de aer. Clapeta de aerare V40P din dotarea ferestrelor de mansardă FAKRO asigură un flux constant de aer proaspăt chiar și atunci când ferestrele sunt închise. Se poate monta opțional clapeta de aerare higrocontrol. Clapeta de aerare montată în tocul ferestrei face ca suprafața vitrată să fie cu până la 6% mai mare în comparație cu alte ferestre de mansardă cu dimensiuni similare, fapt ce asigură iluminarea mai bună a încăperilor.

Datorită construcției speciale (balamalele sunt amplasate la jumătatea înălțimii ferestrei), cerceveaua poate fi fixată în poziție deschis sau poate fi rotită cu 180°, în vederea curățării părții exterioare a geamului. Mânerul de acționare gama „Elegant” montat în partea de jos a ferestrei, asigură și blocarea în două poziții de întredeschis.

Ferestrele FTP-V U5 au geam supertermoizolator recomandat acolo unde se pune un accent special pe economisirea energiei termice.

Pe acoperișuri cu panta cuprinsă între 15° și 90°.  

Fabricată în sistemul topSafe.

Certificate de TÜV SÜD

Posibilitatea de a instala control electric.
Pot fi dotate cu accesorii oferite într-o gamă largă de modele și culori.